VIRTUÁLNA ADOPCIA

V útulku máme viacerých psíkov, ktorí čakajú na svoj domov dlhšie ako ostatní a ich pobyt je preto spojený s vyššími nákladmi na živobytie. (Psíkov v útulku neutrácame, všetka naša snaha mu pomôcť by skončila „v kýbli“)

Psíka si môžete virtuálne adoptovať a stať sa jeho virtuálnym majiteľom. (Dokonca jedného psíka môžu vlastniť aj viacerí majitelia)

Ako to funguje?

Absolútne jednoducho. My zverejníme ponuku psíkov a Vy nám napíšete mail, o ktorého psíka máte záujem. Vy sami si vyberiete toho, ktorý je vášmu srdcu najbližší.

Princíp virtuálnej adopcie je založený na pravidelnom mesačnom príspevku v minimálnej výške 5 eur, určenom pre konkrétneho psíka.

Tento príspevok musí prísť na náš účet:

SK4109000000005017143457
SWIFT (BIC): GIBASKBX
Do správy napíšete meno psíka + „VAP“.

Virtuálna adopcia je platná do podpísania zmluvy o trvalej adopcii alebo v prípade predčasného skončenia z Vašej strany.

Na čo sa príspevok použije?

Z tohto príspevku budú hradené akékoľvek náklady spojené s týmto psíkom – náklady na kvalitnejšie jedlo, očkovanie, odčervovanie, kastrácia, príp. iné ochorenie.

Čo získam?

Ako poďakovanie dostanete od nás Certifikát o virtuálnej adopcii psíka. Ako virtuálny majiteľ budete dostávať nové informácie o vybranom psíkovi, máte tiež možnosť ho prísť pozrieť a skontrolovať.

Kto si môže psíka takto adoptovať?

Môže to byť fyzická osoba ale aj firma.

PONUKA PSÍKOV NA VIRTUÁLNU ADOPCIU