Osvetový program

Snažíme sa Vás informovať iba o pravdivých informáciách a snažíme sa vyvracať nepravdivé informácie. 

Pomôžte šíriť tieto osvetové kartičky

Reklama

Viete nám pomôcť s reklamou nášho združenia alebo našich psíkov? Ozvite sa nám prosím utulok.trencin@gmail.com

Propagácia

Viete nám pomôcť s propagáciou útulku, psíkov alebo webovej stránky podľa možností zadarmo alebo za zvýhodnenú cenu? Kontaktujte nás prosím do správy, určite každá cielená propagácia nám veľmi pomôže s adopciou psíkov.

TRENČIANSKY ÚTULOK POMÁHA DEŤOM V NÚDZI

V spolupráci s OZ Punkáči deťom vzájomne pomáhame deťom aj psíkom v núdzi.

Festival Punkáči deťom je letný hudobný benefičný festival orientovaný v štýle punk-rock, ska, reggae, rockabilly, ktorý sa koná už od roku 2008.

Cieľom festivalu je ukázať mladým ľuďom, že aj zábavou sa dá pomáhať ľuďom, ktorí to skutočne potrebujú. Výťažok zo vstupného bude venovaný nadácií Pomoc deťom v ohrození, ktorá je zameraná na pomoc týraným, zneužívaným a postihnutým deťom alebo deťom, ktoré sa ocitli v ohrození zdravia a života. Všetky vystupujúce kapely hrajú bez nároku na honorár, čím vyjadrujú podporu festivalu a dokazujú návštevníkom, že aj oni majú srdce a že peniaze pre nich nehrajú hlavnú rolu,” Andrej Siget, organizátor festivalu.

Vďaka spolupráci pomôžeme aj my týmto deťom.

Na FB stránke sme usporiadali zbierku hračiek, ktoré sme odovzdali deťom v DSS Giraltovce. Ďakujeme každému, kto sa zapojil do zbierky 🙂 “Dovoľte v mene klientov sa Vám úprimne poďakovať, ich radosť bola neopísateľná a nezabudnuteľná, snáď je to vidieť aj na záberoch, ešte raz srdečná vďaka, prajem všetko dobré,” odkazuje p. Jurčová, pracovníčka DSS Giraltovce.

VIAC INFO:

http://punkacidetom.sk/
http://www.pomocdetom.sk/

Míľa pre mamu 2019

Tento rok sme sa zapojili do celoslovenskej kampane Míľa pre mamu v spolupráci s Rodinným centrom Ovečka Trenčianske Teplice pod záštitou Únie materských centier, ktorej cieľom bolo spojiť sa v jeden deň, v jednu hodinu a osláviť materstvo a prejaviť úctu a vďaku všetkým mamám sveta. Poďakovať sa mamám, starým mamám, krstným mamám aj adoptívnym mamám za ich obetavosť, pochopenie, výchovu a bezhraničnú lásku. Táto výnimočná myšlienka spája počas Míle pre mamu (MPM) tisíce ľudí na rôznych miestach, a to bez rozdielu veku, rasy aj vierovyznania. Vďaka tomu jej právom patrí pomenovanie Najväčšia oslava dňa matiek na Slovensku.