DOBROVOĽNÍCTVO

 „Dobrovoľníctvo je základný stavebný kameň občianskej spoločnosti. Oživuje najvznešenejšie túžby ľudstva – úsilie o mier, slobodu, príležitosti, bezpečnosť a spravodlivosť pre všetkých.“ (Universal Declaration on Volunteering, International Association for Volunteer Effort, IAVE, 2001, Amsterdam).

5.12. je Medzinárodným dňom dobrovoľníkov

Najčastejšie formy dobrovoľníctva u nás:
manuálna výpomoc pri prácach v útulku: jednorazovo alebo dlhodobo, ako sú čistenie kotercov a výbehov, umývanie psích misiek, dopĺňanie vody psíkom, upravovanie a čistenie exteriéru a okolia útulku, kosenie trávy vo výbehoch, rezanie dreva..
šírenie osvety prostredníctvom našich kampaní, zbieranie podpisov pod petície, rozdávanie informačných materiálov, letákov a brožúr..
venčenie psíkov u nás nie je možné. Až po prestavbe z KS na útulok to bude možné. Ako sa nám darí s prestavbou môžete sledovať tu: stavba.

Príležitostné ponuky na dobrovoľníctvo budeme zdieľať na našom Facebooku.

Ak máte nápad na projekt, ktorý by pomohol psíkom, neváhajte nás kontaktovať a pokiaľ to bude v našich možnostiach, pomôžeme vám s tým.

Napíšte nám mail, aby sme sa dohodli: utulok.trencin@gmail.com alebo nám zavolajte (to bude lepšie).

Radi uvítame skvelé nápady a šikovných ľudí.

Ak ste firma a chceli by ste pre svojich zamestnancov vymyslieť podobne zaujímavú aktivitu, oslovte nás. Už teraz máme nápady na zaujímavé aktivity.