SPOLUPRÁCA S DEŤMI A MLÁDEŽOU

Učitelia, vychovávatelia, proaktívni rodičia, školy, škôlky, družiny, internáty, centrá voľného času, krúžky….

Ak máte záujem viesť deti v pozitívnom duchu k zvieratám – opusteným psíkom z ulice, a máte záujem navštevovať psíkov u nás v útulku, alebo organizujete projekty zamerané na pomoc psíkom v útulku, určite Vás radi uvítame s Vašim nápadom. 

Ak chceme zmeniť budúcnosť, vieme, že treba začínať od malička. Kontaktujte nás prosím a veríme, že sa na niečom vždy dohodneme.

ŠTUDENTI, neseďte doma!

Už si dosť veľký na to, aby si si robil čo chceš? Príď k nám a buď jeden z nás. Sme mladí ľudia, ktorí pomáhajú psíkom z ulice. Nesedíme iba doma za počítačmi pri facebooku, snapchat, instagrame, pintereste…

Cez leto, cez prázdniny, cez víkendy môžeš byť u nás a pomôcť nám. Rodičia budú vedieť kde si, neflákaš sa, nedroguješ a pomáhaš! Stačí, ak máš rád psíkov aspoň tak ako my.

... alebo študuješ kynológiu, veterinu, marketing a reklamu, fotografovanie, tvoríš videá??

Ešte lepšie, vybav si prax zo školy u nás a čosi sa priučíš. Jediné čo musíš spraviť, je dať nám o sebe vedieť. My nehryzieme, na to tu máme našich psíkov.

Zrealizované aktivity

Online aktivity 2020

Partia detí z rôznych kútov Slovenska (a tak trošku aj z Čiech) sa stretla v online priestore a decká vytvorili 5 vzdelávacích online escape rooms pre svojich rovesníkov. Zvládnete vyslobodiť všetkých psíkov z kotercov v našom útulku aj Vy?

Škôlkari

Oslovila nás pani učiteľka Diana Kostrová zo súkromnej škôlky Detský zámok Kvetinka v Trenčíne s veľmi zaujímavým projektom.

Myšlienka projektu: 

Každé dieťa túži mať psíka, ale nie každé ho môže doma mať. Tak budeme opustenému psíkovi (psíkom) aspoň patrónom.

Cieľom projektu bolo:
– pomoc pre psíkov z Trenčianskeho útulku, po materiálnej aj finančnej stránke
– vybudovať u detí  kladný vzťah k zvieratkám a osvojiť si  problematiku ,, zahodených, nechcených  psíkov“,
– viesť deti k empatii, zodpovednosti, povinnostiam
– projekt úzko súvisí s projektom Canisterapie, ktorý bude pokračovať na jar 2016

Školáci

Oslovili sme s ponukou vytvoriť predmety do charitatívnej aukcie Základnú školu vo Veľkom Bieli. Deti sa zapojili do projektu:

Vdýchni starým veciam nový život a pomôž psíkom v útulku!!”

Pod vedením pani riaditeľky a jej kolegýň, vytvorili spolu s deťmi veľmi pekné predmety, ktoré ste si mohli zakúpiť v aukcii. 

Cieľom projektu bolo:
– podporiť kreativitu a komunikáciu detí
– zvýšiť povedomie detí o nechcených psíkoch v útulku, o fungovaní útulkov a karanténnych staniciach na dobrovoľníckej báze, vysvetliť si pojmy dražba (aukcia) – ako funguje.
– pomôcť Trenčianskemu útulku pri vytváraní predmetov, ktoré možno vydražiť